COMMUNICATIE

SalesPulse Marketing B.V. > COMMUNICATIE

Communicatie

Waarom communicatie

Communicatie is een middel dat je op diverse manieren kunt inzetten, wij zien communicatie als de uiteindelijke vertaling van de marketingstrategie naar de markt.

Waarbij traditionele campagnes en andere middelen het zenden en eventueel ontvangen van informatie centraal staat, is tegenwoordig de interactie tussen zender en ontvanger cruciaal. Je kunt communicatie zien als een spel tussen twee of meerdere partijen.

Voor wie

 • Organisaties die willen groeien; verhogen sales of leads
 • Organisaties die de juiste boodschap willen overbrengen
 • Organisaties die willen communiceren met de doelgroep via online en offline kanalen
 • Organisaties die behoefte hebben aan communicatie ondersteuning

Onze werkwijze

We gaan te werk aan de hand van ons vijf stappenplan, van analyse tot een heldere no nonsens rapportage.

 • ANALYSE

  We inventariseren wat de lange en korte termijn doelstellingen zijn, we onderzoeken de branche en gaan dieper in op de doelgroep die je wilt bereiken.

 • STRATEGIE & PLANNING

  Alle informatie uit de analyse fase worden gebundeld in een marketingstrategie. Daarnaast maken we de strategie concreet door er een planning aan te koppelen.

 • IMPLEMENTATIE
  Alle wijzigingen en veranderingen worden gerealiseerd.
 • MANAGEMENT & OPTIMALISATIE

  Om het beste resultaat te behalen, houden we de vorderingen nauwlettend in de gaten en optimaliseren we de processen waar mogelijk.
 • RAPPORTAGE

  Tussentijds, en aan het einde van het project, ontvang je een heldere no nonsens rapportage waardoor je precies weet hoeveel progressie er geboekt is.

Resultaat

De projecten kunnen verschillen maar het resultaat is altijd hetzelfde, namelijk dat je tevreden bent met de behaalde resultaten. Wij zetten ons volledig voor je in om de hoogste resultaten te behalen voor jouw bedrijf.

Kom in actie

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over hoe wij op korte termijn uw omzet kunnen boosten!

SalesPulse Marketing B.V. gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.