MARKETING

Marketing

Waarom marketing

Marketing is het in de markt zetten of verkopen van een product of dienst. Dit kun je op diverse manieren aanpakken, dit is geheel afhankelijk van het DNA van jouw bedrijf, waar sta je voor en welke strategie past het beste bij het gedachtegoed van jouw bedrijf of organisatie?

Met de juiste marketingstrategie sluiten we volledig aan op het DNA van jouw bedrijf en weten we de doelgroep op de juiste manier te bereiken, met als doel: Het verhogen van sales of genereren van leads.

Voor wie

 • Organisaties die willen groeien; verhogen sales of leads
 • Organisaties die de doelgroep willen bereiken via online en offline kanalen
 • Organisaties die behoefte hebben aan marketing ondersteuning

Onze werkwijze

We gaan te werk aan de hand van ons vijf stappenplan, van analyse tot een heldere no nonsens rapportage.

 • ANALYSE
  We inventariseren wat de lange en korte termijn doelstellingen zijn, we onderzoeken de branche en gaan dieper in op de doelgroep die je wilt bereiken.
 • STRATEGIE & PLANNING
  Alle informatie uit de analyse fase worden gebundeld in een marketingstrategie. Daarnaast maken we de strategie concreet door er een planning aan te koppelen.
 • IMPLEMENTATIE
  Alle wijzigingen en veranderingen worden gerealiseerd.
 • MANAGEMENT & OPTIMALISATIE
  Om het beste resultaat te behalen, houden we de vorderingen nauwlettend in de gaten en optimaliseren we de processen waar mogelijk.
 • RAPPORTAGE
  Tussentijds, en aan het einde van het project, ontvang je een heldere no nonsens rapportage waardoor je precies weet hoeveel progressie er geboekt is.

Resultaat

De projecten kunnen verschillen maar het resultaat is altijd hetzelfde, namelijk dat je tevreden bent met de behaalde resultaten. Wij zetten ons volledig voor je in om de hoogste resultaten te behalen voor jouw bedrijf.

Kom in actie

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over hoe wij op korte termijn uw omzet kunnen boosten!

SalesPulse Marketing B.V. gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.