OVER ONS

Succes is een keuze

Samen sta je sterker

SalesPulse Marketing is onderdeel van de SalesPulse Group, een organisatie die zich richt op het commercieel verbeteren van grotere MKB-bedrijven en corporate organisaties.

Als organisatie kunnen we iedere commerciële uitdaging aan, van het ontwikkelen van complexe software systemen tot het inzetten van interim sales experts.

Daarnaast hebben we een groot netwerk aan specialistische dienstverleners die op project, uren of interim basis kunnen worden ingezet, dit alles om de doelstellingen van onze cliënten te behalen.

SalesPulse Marketing focust zich op marketing, communicatie & PR.

Naam

SalesPulse is een combinatie van “Sales” en “Impulse” welke definities goed omschrijven wat wij voor onze klanten doen.

SALES | [seylz] /seɪlz/

  1. The business or activity of selling goods or services

IMPULSE | [im-puhls] /ˈɪm pʌls/

  1. A sudden strong and unreflective urge or desire to act.
  2. A driving or motivating force; an impetus

SalesPulse logo

Ons huidige logo is inmiddels al meer dan 10 jaar in gebruik, voor het eerst in 2006. Wij gebruiken het logo in drie verschillende varianten, de meest voorkomende is de wit/grijze. Op facturen, offertes, overeenkomsten e.d. gebruiken wij de blauw/donkerblauwe variant en zelden het volledige logo waarbij er een vlag/vierkant (welke als favicon wordt gebruikt) vóór de tekst is geplaatst.

Het vierkant is gebaseerd op de Schotse vlag. De achtergrond van de Kennedy’s brengt ons namelijk in Schotland/Ierland, in de tijd waar beide landen nog niet waren geclaimd en er slechts stukken grond in bezit waren van diverse clans/families. Er is een Schotse variant en Ierse variant (‘O-Kennedy) van de Kennedy geschiedenis. De Schotse vlaggen vinden wij simpelweg mooier en hebben deze als inspiratiebron gebruikt.

SalesPulse Marketing B.V. gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.